Oferta de rutes per alumnes d’ESO i Batxillerat a Tarragona

tarraco

  Tarraco: Amb més de 40.000 persones durant l’època imperial, és la ciutat més important de la Hispània romana, motiu pel qual encara conserva notables restes arqueològiques d’aquesta època que han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO. Les primeres notícies que en tenim són del segle III aC; quan hi havia una població bera de nom Kesse, que donà nom als cossetans. Després de la conquesta romana, Kesse fou engrandida i fortificada per Publi i Corneli Escipió que la van convertir en base contra els cartaginesos, donant-li el nom de Tàrraco.

Amb el seu amfiteatre al costat del mar i amb capacitat per a 14.000 persones, amb el seu Circ amb una capacitat de més de 20.000 persones ubica ton avui s’aixeca la ciutat medieval, la muralla del segle III, el Forum, la Necròpolis, l’Aqüeducte, la Torre del Escipions, Pont del Diable, pedrera del Mèdol, i d’altres restes arqueològiques fan d’aquest indret un dels més interessants per conèixer l’empremta de Roma a casa nostra.

A més una passejada per l’entorn de la Catedral, del castell de Castellarnau o del seu Call, el portal de Sant Antoni, la Rambla Nova i el balcó del Mediterrani ens faran gaudir de la Tarragona medieval i moderna.

2. Visites complementàries**

Per complimentar la visita a Tarraco es proposen les següents visites guiades: Monestir de Poblet, recinte emmurallat i casc antic de Montblanc i visita a les coves de l’Espluga de Francolí.

El Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. De l’orde del Císter fundat l’any 1150 i situat al peu de les muntanyes de Prades, constitueix un impressionant conjunt arquitectònic essent de fet, el conjunt monàstic habitat més gran del continent europeu. Des de l’edat mitjana és un important referent simbòlic dels països de l’antiga Corona d’Aragó. Des del 1991 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

monestir_poblet12
Coves de l’Espluga de Francolí. Una de les coves prehistòriques més importants de Catalunya, amb una longitud de 3.590 metres de galeries, la visita esdevé un complet endinsament en la vida i costums de l’home primitiu, de la formació de la terra, del coneixement de les eines, dels oficis i de l’evolució de l’entorn en què vivim.

espluga francoli

FES JA LA TEVA RESERVA AMB NOSALTRES FENT CLICK AQUÍ