Ruta: La Barcelona màgica i misteriosa

Horaris:

CAT_calendari abril_setembre_2019 HISCAT_Magica i misteriosa 


25 Comments

 • He assistit a 3 rutes de Barcelona amb el Jordi com a guia i ha estat una experiència fantàstica!

  És un guia amé, agradable, molt obert i interessat en què la seva informació arribés a tots de forma clara.

  Sense dubte recomano l’experiència a tothom que tingui un mínim interés per l’historia de la seva ciutat. Gràcies Jordi!

 • ANTONI MAS MIRALLES

  Visita molt interessant, tinc 65 anys, vaig néixer i he viscut sempre a Barcelona, he passat centenars de vegades pels llocs de la ruta i mai m’havia fixat en el 95% dels detalls que ens va explicar en Jordi, el qual va fer una visita molt professional i amena. Fins i tot els 90 minuts de la ruta, es van convertir en 120. Moltes gràcies per tot, segur que farem alguna ruta més.
  Un suggeriment: Feu més rutes al matí.
  Moltes gràcies una vegada més.

 • Yolanda

  Una ruta fantástica llena de curiosidades que te dejan anonadado. Toda una experiencia que seguro repetiremos.

 • Una ruta molt interessant i atractiva on des d’una vesant històrica molt ben documentada vam descobrir aquells petits racons plens d’anècdotes i curiositats que amaga la ciutat. El Jordi, amb la seva forma amena i professional de comunicar va mantenir la nostra atenció durant tota la ruta.
  Totalment recomanable, una manera molt agradable de passar un matí. Segur repetirem. Moltes gràcies

 • Mercè

  El diumenge passat vam fer la ruta amb el Jordi com a guía, sense dubte, repetirem moltes més rutes. Un plaer teniur un guía així, i que dir de conèixer punts qüotidians de la nostre ciutat i que mai ens havíem parat a mirar.
  Moltes gràcies per fer-nos passar un matí que mai oblidarem, ho recomanem amb els ulls tancts.
  Ens tornarem a veure segur!

 • Esther Querol

  Bon dia
  El passat 2/07 vàrem fer la ruta “Barcelona màgica i misteriosa”. La vàrem fer amb en Jordi i la veritat és que voldria felicitar-vos.
  Per l’organització, per el agradable de la ruta i per l’alt nivell d’empatia i de coneixements del vostre guia.
  Quan les coses et sorprenen agradablement també s’han de remarcar i mencionar.
  Gràcies per una feina molt ben feta

 • Alex Tuca

  Vam fer aquesta ruta fa uns dies.
  Ens va agradar molt, amb detalls interessants i desconeguts.
  El guia, crec que es diu Jordi, va estar molt bé, amable i obert, aprofundint en els detalls sense fer-se pessat. Molt amè!!!
  Gràcies

 • MARIBEL

  Estubo genial… sobre todo descubir cosas por lugares que has pasado miles de veces y no sabias.

 • Mercè

  Molt recomanable el nostre guia Jordi ens va fer la ruta súper amena a pesar del fred que feia. Històries totalment desconegudes per casi tots. Gràcies per la bona estona passada i segur que repetim molt aviat.

 • Una tarde fantàstica, amb un guia excel·lent i una interessantíssima ruta màgica i misteriosa. Vam aprendre moltes coses, vam escoltar llegendes i vam descubrir racons i llocs de Barcelona que no coneixiem. Us felicito per la feina ben feta del dissabte 18 de febrer. Repetirem segur.

 • Manuel

  De vegades no valorem la nostra ciutat, o no ens parem en els detalls de llocs emblematics. Gràcies a aquesta ruta ara en se més del puesto on visc! Se m’han fet curtes les 2 hores i pico!!

 • Luis Alonso Tejero

  Ahir a la tarda vaig assistir amb la meva filla de 12 anys a aquesta ruta i només puc dir que ens va encantar, va durar 2 hores i se’ns va fer curta. El guia va ser molt bo i amè. Sens dubte el recomano és tota una experiència i estic desitjant apuntar-me a noves rutes.

 • Maria Rosa

  El dissabte va ser una tarda plena de màgia, al poder descubrir coses que no ens fixem quan anem per la Ciutat. Jordi un guia excel-lent, realment ho recomano a thotom, molt interesant. Fins a la propera ruta.

 • MERCEDES

  Estuvimos el sabado pasado por la mañana, muy bien explicado por Jordi y viviendo parte de la barcelona magica que no conociamos, volveremos a repetir otras rutas.

 • Laura Carbonell i Navarro

  Vam tenir la sort de que ens acompanyés el Jordi en aquesta visita guiada per la Barcelona màgica i misteriosa. Ens va explicar un munt d’anècdotes i ens va fer adonar de que tenim molta simbologia pels edificis i pels carrers de Barcelona que ens passa completament desapercebuda. És una bona manera de tenir una mirada diferent i que sorprèn de la nostra ciutat.
  Segur que ens apuntarem en una altra de les rutes que organitzeu!

 • JUAN MANUEL GIL

  Nos hemos subscrito a varias de las rutas que ofrecen, y realmente estamos muy contentos tanto de los contenidos, como de las explicaciones de los guías por su forma de explicar, amena y con rigor histórico. Gracias, Jordi.
  Muy recomendable.

 • Mercè Donet

  Hem fet varies rutes amb Hiscat i ha sigut una bona experiència, pel seu contingut i per les explicacions amenes dels guies, una agradable manera de descubrir la història i racons de Barcelona. Totalment recomenable.
  Gràcies

 • Merce Capella

  Ahir varem fer la ruta de la Barcelona miseriosa amb el Jordi. Varem quedar encantades amb l’experiencia. Les explicacions entenedores i amenes. Dues hores que se’ns van fer curtes. Repetirem més activitats. Per recomanar!

 • Manel

  Una visita collonuda!!!!!

  moltes gracies

 • carmen

  Ayer hicimos la visita guiada de Barcelona Mágica i Misteriosa, con Jordi, estubo muy interesante y amena, descubrimos rincones que a pesar de haber pasado por delante miles de veces no nos habiamos parado a ver con ojos de turista.

  Muy recomendable la visita.

 • Rosalina Gelabert

  Visita molt interessant. Una manera de veure la ciutat amb uns altres ulls. No és la primera que hem fet i ja en tenim dues més de contractades.

 • Francesc Garcia

  Visites molt interessants. No és la primera que hem fet i de fet pensem fer-les totes. De moment, la propera és la masònica i ja estem frisant per fer-la. El Jordi gran coneixedor de la ciutat i la seva història. Agraïts de que ho comparteixi amb nosaltres.

 • Natàlia Saballs Sala

  La ruta és genial, he descobert parts de Barcelona que no coneixia. El guia s’explicava molt bé i era molt amable. M’ha agradat molt i la veritat és que penso probar altres rutes!! Molt feliç!!!

 • Albert Mauri

  Un ruta molt recomenable! El nostre guia, en Jordi, un 10!
  Repetirem altres rutes amb Hiscat. Gràcies!

 • Daniel

  Una experiencia muy positiva y un gran guía puntuación un 10,
  Gracias

Leave a reply

required

required

optional


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.