Ruta: La Barcelona màgica i misteriosa

Horaris:

 RUTES HISCAT OCTUBRE 2019_MAGICA I MISTERIOSA


26 Comments

 • He assistit a 3 rutes de Barcelona amb el Jordi com a guia i ha estat una experiència fantàstica!

  És un guia amé, agradable, molt obert i interessat en què la seva informació arribés a tots de forma clara.

  Sense dubte recomano l’experiència a tothom que tingui un mínim interés per l’historia de la seva ciutat. Gràcies Jordi!

 • ANTONI MAS MIRALLES

  Visita molt interessant, tinc 65 anys, vaig néixer i he viscut sempre a Barcelona, he passat centenars de vegades pels llocs de la ruta i mai m’havia fixat en el 95% dels detalls que ens va explicar en Jordi, el qual va fer una visita molt professional i amena. Fins i tot els 90 minuts de la ruta, es van convertir en 120. Moltes gràcies per tot, segur que farem alguna ruta més.
  Un suggeriment: Feu més rutes al matí.
  Moltes gràcies una vegada més.

 • Yolanda

  Una ruta fantástica llena de curiosidades que te dejan anonadado. Toda una experiencia que seguro repetiremos.

 • Una ruta molt interessant i atractiva on des d’una vesant històrica molt ben documentada vam descobrir aquells petits racons plens d’anècdotes i curiositats que amaga la ciutat. El Jordi, amb la seva forma amena i professional de comunicar va mantenir la nostra atenció durant tota la ruta.
  Totalment recomanable, una manera molt agradable de passar un matí. Segur repetirem. Moltes gràcies

 • Mercè

  El diumenge passat vam fer la ruta amb el Jordi com a guía, sense dubte, repetirem moltes més rutes. Un plaer teniur un guía així, i que dir de conèixer punts qüotidians de la nostre ciutat i que mai ens havíem parat a mirar.
  Moltes gràcies per fer-nos passar un matí que mai oblidarem, ho recomanem amb els ulls tancts.
  Ens tornarem a veure segur!

 • Esther Querol

  Bon dia
  El passat 2/07 vàrem fer la ruta «Barcelona màgica i misteriosa». La vàrem fer amb en Jordi i la veritat és que voldria felicitar-vos.
  Per l’organització, per el agradable de la ruta i per l’alt nivell d’empatia i de coneixements del vostre guia.
  Quan les coses et sorprenen agradablement també s’han de remarcar i mencionar.
  Gràcies per una feina molt ben feta

 • Alex Tuca

  Vam fer aquesta ruta fa uns dies.
  Ens va agradar molt, amb detalls interessants i desconeguts.
  El guia, crec que es diu Jordi, va estar molt bé, amable i obert, aprofundint en els detalls sense fer-se pessat. Molt amè!!!
  Gràcies

 • MARIBEL

  Estubo genial… sobre todo descubir cosas por lugares que has pasado miles de veces y no sabias.

 • Mercè

  Molt recomanable el nostre guia Jordi ens va fer la ruta súper amena a pesar del fred que feia. Històries totalment desconegudes per casi tots. Gràcies per la bona estona passada i segur que repetim molt aviat.

 • Una tarde fantàstica, amb un guia excel·lent i una interessantíssima ruta màgica i misteriosa. Vam aprendre moltes coses, vam escoltar llegendes i vam descubrir racons i llocs de Barcelona que no coneixiem. Us felicito per la feina ben feta del dissabte 18 de febrer. Repetirem segur.

 • Manuel

  De vegades no valorem la nostra ciutat, o no ens parem en els detalls de llocs emblematics. Gràcies a aquesta ruta ara en se més del puesto on visc! Se m’han fet curtes les 2 hores i pico!!

 • Luis Alonso Tejero

  Ahir a la tarda vaig assistir amb la meva filla de 12 anys a aquesta ruta i només puc dir que ens va encantar, va durar 2 hores i se’ns va fer curta. El guia va ser molt bo i amè. Sens dubte el recomano és tota una experiència i estic desitjant apuntar-me a noves rutes.

 • Maria Rosa

  El dissabte va ser una tarda plena de màgia, al poder descubrir coses que no ens fixem quan anem per la Ciutat. Jordi un guia excel-lent, realment ho recomano a thotom, molt interesant. Fins a la propera ruta.

 • MERCEDES

  Estuvimos el sabado pasado por la mañana, muy bien explicado por Jordi y viviendo parte de la barcelona magica que no conociamos, volveremos a repetir otras rutas.

 • Laura Carbonell i Navarro

  Vam tenir la sort de que ens acompanyés el Jordi en aquesta visita guiada per la Barcelona màgica i misteriosa. Ens va explicar un munt d’anècdotes i ens va fer adonar de que tenim molta simbologia pels edificis i pels carrers de Barcelona que ens passa completament desapercebuda. És una bona manera de tenir una mirada diferent i que sorprèn de la nostra ciutat.
  Segur que ens apuntarem en una altra de les rutes que organitzeu!

 • JUAN MANUEL GIL

  Nos hemos subscrito a varias de las rutas que ofrecen, y realmente estamos muy contentos tanto de los contenidos, como de las explicaciones de los guías por su forma de explicar, amena y con rigor histórico. Gracias, Jordi.
  Muy recomendable.

 • Mercè Donet

  Hem fet varies rutes amb Hiscat i ha sigut una bona experiència, pel seu contingut i per les explicacions amenes dels guies, una agradable manera de descubrir la història i racons de Barcelona. Totalment recomenable.
  Gràcies

 • Merce Capella

  Ahir varem fer la ruta de la Barcelona miseriosa amb el Jordi. Varem quedar encantades amb l’experiencia. Les explicacions entenedores i amenes. Dues hores que se’ns van fer curtes. Repetirem més activitats. Per recomanar!

 • Manel

  Una visita collonuda!!!!!

  moltes gracies

 • carmen

  Ayer hicimos la visita guiada de Barcelona Mágica i Misteriosa, con Jordi, estubo muy interesante y amena, descubrimos rincones que a pesar de haber pasado por delante miles de veces no nos habiamos parado a ver con ojos de turista.

  Muy recomendable la visita.

 • Rosalina Gelabert

  Visita molt interessant. Una manera de veure la ciutat amb uns altres ulls. No és la primera que hem fet i ja en tenim dues més de contractades.

 • Francesc Garcia

  Visites molt interessants. No és la primera que hem fet i de fet pensem fer-les totes. De moment, la propera és la masònica i ja estem frisant per fer-la. El Jordi gran coneixedor de la ciutat i la seva història. Agraïts de que ho comparteixi amb nosaltres.

 • Natàlia Saballs Sala

  La ruta és genial, he descobert parts de Barcelona que no coneixia. El guia s’explicava molt bé i era molt amable. M’ha agradat molt i la veritat és que penso probar altres rutes!! Molt feliç!!!

 • Albert Mauri

  Un ruta molt recomenable! El nostre guia, en Jordi, un 10!
  Repetirem altres rutes amb Hiscat. Gràcies!

 • Daniel

  Una experiencia muy positiva y un gran guía puntuación un 10,
  Gracias

 • Ruta molt recomenable, el temps passa volant. Veus coses que no hi havies vist mai en llocs per on has passat mil cops.
  El guia, en Jordi, es nota que ho viu i ho explica molt planer.
  Gràcies per una bona estona.

Leave a reply

required

required

optional


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.