La Barcelona Romana

Tota la informació.

Barcelona és una ciutat amb més de 2000 anys d’història. La colònia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino va ser fundada en temps de l’emperador August, però en els seus inicis era una ciutat d’unes 10 hectàrees que amb prou feines tenia uns 2.000 habitants. Amb el temps, al segle IV d. C., en plena crisi de l’Imperi romà, es convertirà en una ciutat comercial pròspera i construirà unes muralles que han arribat fins als nostres dies.

Descobreix els secrets arqueològics de la Barcino romana amb una ruta amb la qual podràs visitar els seus espais més emblemàtics, com la porta Praetoria, el temple d’August o l’aqüeducte que proveïa d’aigua a la ciutat,i en la qual també coneixeràs secrets que poca gent coneix.

 

Calendari Ruta octubre 2021 - abril 2022 (click per ampliar)

Valoracions d'usuaris

3 comentaris a “La Barcelona Romana”

  1. Excelente y muy interesante recorrido por la Barcelona romana. Se redescubren sitios por los que uno ha pasado muchas veces y se aprende mucho sobre el origen de la ciudad. Muy recomendable.

  2. Excelente recorrido, muchas gracias por enseñarme a apreciar los lugares romanos de Barcelona.
    Indudablemente repetiré otras rutas con ustedes.
    Saludos

  3. Graciela de Madrid

    Una visita interesante y enriquecedora. Detenerte en rincones que habitualmente pasan desapercibidos o descubrir lugares que tenías al lado y no sabías que existían es muy impactante!!! Y si además tienen 2200 años de historia es un flash!!! Es de destacar la importancia del guía de la visita que siendo historiador, hizo más rica la experiencia! Altamente recomendable!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Traducir