LES NOSTRES RUTES PER BARCELONA

Llisca per descubrir totes les rutes que oferim.

Misteri, llegendes i història oculta de Barcelona

Els carrers de Barcelona amaguen una història terrorífica plena d’assassins, heretges, criminals i fantasmes. Aquesta ruta ens permetrà recórrer els racons més obscurs de la ciutat i conèixer alguns dels episodis més dramàtics que han esdevinguts als seus vials.

Reviurem una part de la història poc coneguda de la ciutat i ens endinsarem en alguns dels misteris i de les històries més esgarrifoses que han succeït a Barcelona, com els assassinats de la Vampira del Raval; els crims de l’Hostal de la Flor del Lliri: l’existència de la Fossa dels Condemnats o l’obscura història dels templers.

Duració aproximada 2 hores. Català i Castellà.

 

La Barcelona Romana

Barcelona és una ciutat amb més de 2000 anys d’història. La colònia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino va ser fundada en temps de l’emperador August, però en els seus inicis era una ciutat d’unes 10 hectàrees que amb prou feines tenia uns 2.000 habitants. Amb el temps, al segle IV d. C., en plena crisi de l’Imperi romà, es convertirà en una ciutat comercial pròspera i construirà unes muralles que han arribat fins als nostres dies.

Descobreix els secrets arqueològics de la Barcino romana amb una ruta amb la qual podràs visitar els seus espais més emblemàtics, com la porta Praetoria, el temple d’August o l’aqüeducte que proveïa d’aigua a la ciutat,i en la qual també coneixeràs secrets que poca gent coneix.

Duració aproximada 2 hores. Català i Castellà.

La Barcelona màgica i misteriosa

Els carrers, els racons, les places, els espais més recòndits, tots guarden secrets! Desvetlla els misteris que s’amaguen a Barcelona, mentre la recorres amb aquesta ruta de HisCat, acompanyat per un dels seus guies professionals. Ni t’imagines la de coses increïbles que descobriràs!


Els 2.000 anys d’història de Barcelona és plena de llegendes i profecies. Si vols conèixer algunes d’elles, aquesta ruta et portarà a el millor escenari per endinsar-te en una visió diferent i oculta de la ciutat comtal.

Duració aproximada 2 hores. Català i Castellà.

 

La Barcelona Masónica

Descobreix la Maçoneria i la importància que va adquirir a la ciutat Comtal amb aquesta ruta plena de sorpreses. Et quedaràs de pedra amb la quantitat de símbols, pistes, missatges i barcelonins que van ser il·lustres maçons.

Coneixeràs molt millor aquesta institució, el seu caràcter iniciàtic i els seus objectius: la recerca de la veritat i el foment de el desenvolupament social i moral de l’ésser humà. Tot això envoltat d’un halo de misteri i secretisme que et seran desvetllats al llarg de la ruta.

Duració aproximada 2 hores. Català i Castellà.

Condicions i detalls
VOLS SABER-NE MÉS?

Contacta amb nosaltres!

Pots trucar-nos al 655230140, escriure'ns a contacte@historiadecatalunya.org o bé...

Traducir